Σχετικά με εμάς!

Η εταιρεία μας συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια συνεχούς εμπορικής δραστηριότητας στον ευρύτερο χώρο του κλειδιού, τόσο στη λιανική όσο και τη χονδρική πώληση.

Απευθυνόμαστε τόσο σε καταστήματα όσο και σε απλούς καταναλωτές και διαθέτουμε: κλειδιά, κλειδαριές, μηχανές κοπής κλειδιών καθώς και κλειδαριές σε διάταξη master και όμοια για πλοία, ξενοδοχεία και κτηριακά συγκροτήματα. Επίσης, αναλαμβάνουμε τον εφοδιασμό πλοίων με ακατέργαστα κλειδιά και κλειδαριές ΙΝΟΧ όλων των τύπων.

Με σημείο αναφοράς τον Πειραιά, όπου βρισκόμαστε μέχρι και σήμερα, πιστέψαμε από πολύ νωρίς στις ευκαιρίες που μπορούσε να προσφέρει η αγορά παγκοσμίως και παράλληλα με τη λιανική, επενδύσαμε στο κομμάτι της χονδρικής πώλησης. Έτσι, θέσαμε τις βάσεις για σημαντικές συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού, τις οποίες και αναπτύσσουμε διαρκώς μέχρι σήμερα:

  •  Από το 1998 είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια της ιταλικής ERREBI μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του κλάδου στην Ευρώπη.

  • Διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με εταιρείες όπως η ISEO, POTENT, SECUREMME, SOUBER TOOLS, THIRARD, MAGNUM, JIS και DISEC.

  • Τέλος, τον Νοέμβριο του 2008, καταλήξαμε σε συμφωνία με την ιταλική FIAM.

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι μεγάλες αυτές εταιρείες, μας επέτρεψε να προσφέρουμε συνεχώς στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα προϊόντα και τα πιο σύγχρονα «εργαλεία» για τη δουλειά μας και να αναπτύξουμε το δίκτυό μας.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη στήριξη που δείχνουν σε εμάς οι άνθρωποι με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά. Θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο και την ίδια όρεξη να τιμούμε την ουσιαστική σχέση που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα χρόνια.

Στέφανος και Γιώργος Ραπτόπουλος

Ρύθμιση - επισκευή μηχανών κοπής κλειδιών

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας μπορούν να ρυθμίσουν ή να επισκευάσουν μηχανές κοπής κλειδιών και να εξασφαλίσουν την σωστή λειτουργιά της μηχανής σας.

Master - Key alike​

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα κατασκευής των πιο πολύπλοκων συστημάτων master και ομοίων για ξενοδοχειακές μονάδες-συγκροτήματα, χώρους γραφείων καθώς επίσης για πλοία και ιδιώτες.

Προγραμματισμός κλειδιών αυτοκινήτων

Σας παρέχουμε την δυνατότητα διαγραφής τον παλιών κλειδιών immobilizer από τον εγκέφαλο του οχήματος του πελάτη σας και να δημιουργήσουμε καινούργια κλειδιά από την αρχή.

Τεχνική υποστήριξη
ISEO ZERO1

Την 1η Μαρτίου 2012 υπογράψαμε συμβόλαιο για την αποκλειστική τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα πανελλαδικά.
Με την υπογραφή της συμφωνίας αυτής η εταιρεία μας αποτελεί σημείο ISEO Zero 1, δηλαδή υπηρεσία ηλεκτρονικής και ηλεκτρομηχανικής υποστήριξης  παρέχοντας μας τα απαραίτητα εργαλεία για την τοποθέτησή τους.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο!Επιστροφή στο κατάστημα